Handlettering

Tijdens de workshop krijg je de basisprincipes uitgelegd van Handletteren en gaan we oefenen aan de hand van voorbeelden. Je krijgt tips en trucs en je leert hoe je een mooie tekst uit kan werken tot een “schilderij “. Ik laat een hoop voorbeelden zien hoe je handletteren kunt toepassen.

We werken eerst op papier. Zowel zwart papier met wit potlood als wit papier met een zwarte fineliner. Daarna begint het echte werk..

Wat kan je doen als voorbereiding? Als eerste: Kies een leuke spreuk  of een mooi citaat uit. Iets wat jij op zou willen hangen. Neem ook de tijd om alvast op het internet rond te neuzen. Niet om je bang te maken, wat je allemaal nog niet kan, want dat gaan we dus leren….maar vooral om in de “mood ” te komen. En verder ga ik je vragen om je perfectie los te laten, dat te parkeren…. Want het is handwerk, en daar is perfectionisme niet een goede match mee. Wie weet lukt dat….het komt vast goed. Alle materialen , pen, papier, een schrift en het ‘’eindwerkstuk’’ gaan aan het eind van de workshop mee naar huis!

Minimaal 8, maximaal 10 deelnemers*

De kosten van deze workshop zijn 29,95 inclusief materiaal.

WP_20160928_002