Afwerking

We hebben voor jou allerlei aanvullende producten, die aan je verfproject een finishing touch geven. Naast de waxen, die primair bedoeld zijn voor bescherming, maar waarmee je ook mooie effecten kunt bereiken, vind je hieronder een aantal aanvullende producten uit de collectie van Annie Sloan:

 

Annie Sloan Stencils

Met Annie Sloan Stencils kun je je verfproject een accent geven met een leuk motief. We hebben heel veel stencils in ons atelier beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden. Hieronder een aantal resultaten:

De stencils zijn beschikbaar in twee prijscategorieën, afhankelijk van motief en formaat: € 7,50 en € 10,50

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Annie Sloan Gilding Wax

Maak je geverfde project af met Gilding Wax van Annie Sloan. Gebruik het op sierlijk houtsnijwerk en op sierlijsten. Breng het aan met een kwast, pluisvrije doek of gewoon met je vingers. Vraag in ons atelier naar de mogelijkheden.

Zie ook: YouTube Hoe gebruik je Guilding Wax (Engelstalig)

Verkrijgbaar in een tube van 15 ml, in 5 tinten: Warm Gold, Bright Gold, Bright Silver, Dark Silver en Copper: € 8,95 per stuk

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Annie Sloan Craqueleur

Annie Sloan Cracqueleur is een twee componenten toepassing waarmee je een mooi gebarsten effect creëert. Om de barstjes zichtbaar te maken gebruik je Soft Wax Dark.

Een set Craqueleur bestaat uit Stap 1 en Stap 2, beide 125ml: € 32,95

Craqueleur

 

Annie Sloan Metal Leaf Loose

Annie Sloan Metal Leaf Loose. Voor het vergulden van meubels en accessoires. Vraag in het atelier naar de mogelijkheden. Altijd aanbrengen met Annie Sloan Gold Size. Verpakt per 20 vellen van 14 x 14 cm.

Verkrijgbaar in goud, zilver of koper: € 12,95 per stuk (20 vellen)

Metal-Leaf-Booklets-Loose

 

Annie Sloan Metal Leaf Transfer

Annie Sloan Metal Leaf Transfer. Voor het vergulden van meubels en accessoires. Vraag in het atelier naar de mogelijkheden. Aanbrengen met Annie Sloan Gold Size. Verpakt per 20 vellen van 14 x 14 cm.

Verkrijgbaar in goud, zilver of koper: € 15,25 per stuk (20 vellen)

Metal-Leaf-Booklets-Transfer

 

Annie Sloan Gold Size

Gold Size (lijm) is op waterbasis. Hiermee breng je gouden, zilveren of koperen accenten aan. Te gebruiken met Loose Leaf of Transfer Leaf.

Gold size is verkrijgbaar in 100 ml: € 14,95 per stuk

annie-sloan-gold-size_123125603

 

Annie Sloan Image Medium

Annie Sloan Image Medium is lijm en vernis ineen. Het is een product op waterbasis – droogt snel. Heel geschikt voor découpage en transfer. Vraag in ons atelier naar de toepassingsmogelijkheden

Verkrijgbaar in 125 ml: € 15,95

Annie Sloan Image